Servicii

Chirurgie

În medicină, chirurgia este specialitatea medicală care tratează bolile sau rănile prin intervenții instrumentale sau manuale operative.

Endodontie sub ghidaj microscopic

Endodontia este specializarea stomatologica ce se ocupa cu tratamentul canalelor radiculare ale dintilor sau,

Odontologie

Odontologia este o ramură a anatomiei, care se ocupă cu studiul dinților, al bolilor dinților și ale țesuturilor învecinate, care implică studiul, diagnosticul, prevenția și tratamentul bolilor cavității bucale.

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce rezolvă problemele de edentație (lipsa dinților) cu ajutorul implanturilor dentare.

Protetică

Protetica dentară se ocupă cu înlocuirea dinților, atunci când ei lipsesc, prin proteze fixe, semi-mobile (scheletelate) și proteze mobile.

Ortodonție

Ortodonția și ortopedia dentofacială, denumită anterior ortodonție, este o specialitate a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și corectarea dinților și maxilarelor neordonate.

Manopere Bio-Laser

Manopera prin care culoarea dintilor este modificata de la nuanta lor naturala la o nuanta mai deschisa.

Profilaxie dentară

Profilaxia dentara este cea mai simpla si ieftina metoda de tratament. Profilaxia consta dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea aparitiei cariei dentare si a bolii parodontale.

Parodontologie

Parodontologia este ramura medicinii dentare ce se ocupă cu profilaxia, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor parodonţiului marginal, în contextul afecţiunilor buco-dentare şi sistemice.

Pedodontie

Se ocupa cu tratamentul dintilor de lapte, a celor permanenti tineri sau dentitia mixta. De asemenea, pedodontia cuprinde si tratamente de profilaxie dentara, cum ar fi sigilarile ( obturatie preventiva ) sau fluorizarile.